NIEUWS

 

Are you limiting your love to just one or two? Limiting your love to a few allows you to invest fully and nurture these relationships.But if you were to expand your heart and cultivate a sense of universal love, you'll likely to experience an abundant flow of love in your life.

Een Raja Yogi is een 'constante' yogi omdat de geest en intellect voortdurend overeenkomstig zijn aanwijzingen werken. Een Raja Yogi heeft de meesterschap over zijn krachten, de geest en het intellect, en kan daardoor de gedachten creëeren die hij wil hebben en kan zich concentreren op dat wat hij wil.

Geweldloos zijn betekent niet alleen dat je iemand niet fysiek pijn doet, maar het betekent ook dat je iemand zijn zelf respect niet beschadigt. Deze ethiek naleven vraagt om een helder bewustzijn en gevoeligheid. Wanneer ik geleerd heb zachtaardig met mijzelf om te gaan kan ik dat ook naar anderen toe zijn.

5 kleine, stevige fris zure appels zonder klokhuis, geschild en in kwarten; 100 gram ongezouten (plantaardige) boter, 200 gram rietsuiker (of minder), 2 theel. kaneelpoeder, snufje zout (optioneel), 1 pakje (vegan) bladerdeeg

oefening 20: Waar er liefde is, er is geen strijd, je bent geabsorbeerd in liefde. Wanneer je liefde in je hart hebt, zijn er geen vragen van 'waarom' of 'wat'? Net zoals motten in hun liefde voor een vlam geen vragen stellen maar zichzelf eenvoudig overgeven aan de vlam, op dezelfde manier zielen die God liefhebben, blijven opgenomen in die...