NIEUWS

 

Spiritualiteit leert mijn verantwoordelijkheid te zien en welke oorzaken ik in gang zet door mijn gedachten, woorden en daden. Ik hoef alleen maar mijn verantwoordelijkheden te vervullen en de rechten zullen vanzelf volgen, want die zijn het gevolg. Dit gebeurt misschien niet onmiddellijk, maar het is onvermijdelijk.

Je bent meester van jezelf als je je bewust wordt van je innerlijke krachten, talenten, kwaliteiten en mogelijkheden en deze gaat gebruiken. Dan kun je je intellect, geest en lichaam opdrachten geven en ze op zo'n manier richten en sturen dat zij jou gehoorzamen.

500 gram boter; 250 gram kokosbloesemsuiker (of naar keuze); 500 gram speltmeel; 1 zakje bakpoeder; 150 gram rijstmeel; 500 gram gedroogde abrikozen (in kleine stukjes gesneden)

oefening 20: Waar er liefde is, er is geen strijd, je bent geabsorbeerd in liefde. Wanneer je liefde in je hart hebt, zijn er geen vragen van 'waarom' of 'wat'? Net zoals motten in hun liefde voor een vlam geen vragen stellen maar zichzelf eenvoudig overgeven aan de vlam, op dezelfde manier zielen die God liefhebben, blijven opgenomen in die...